„ЏИ-ВИ-СИ ТВ јуроп“

Slider

UHD ТВ-уред

UHD ТВ-уред

Со JVC UHD TВ-уред, ќе уживате во сета содржина со извонреден квалитет. Со засилените бои со живи детали ќе имате квалитет на слика за каков што сте сонувале

Смарт TВ-уред

Смарт TВ-уред

Со JVC Смарт ТВ-уредот, ги имате содржините од светот на дофат. Со разните апликации за видео по барање и корисните алатки, вашиот ТВ-уред е попаметен од кога било

ЛЕД ТВ-уред

ЛЕД ТВ-уред

JVC ЛЕД ТВ-уредите ви нудат одличен квалитет на слика по достапна цена.’s are offering you niche Picture quality for an affordable price. Со разните опции за поврзување, како што се USB или HDMI, сè што сакате да гледате е на вашиот екран