LT-50VAQ7100

Android TV'të, QLED
  • Ultra HD 4K
  • QLED
  • Android TV
  • 3 HDMI, 2 USB
  • Super Resolution
Android TV
Android TV

Eksploroni mijëra filma, shfaqje, lojëra dhe merrni përgjigje për pyetjet tuaja në ekranin e madh me Android TV

QLED
QLED

Të dizajnuara për të mbështetur mbi 90% të gamës së ngjyrave DC1-P3, TV-të Quantum Dot Android ofrojnë nivele mahnitëse të ngjyrës dhe saktësisë së figurës.

4K HDR Immersive
4K HDR Immersive

Logoja 4K HDR Immersive u siguron konsumatorëve se niveli i cilësisë së imazhit të premtuar nga kjo teknologji do të shpërndahet dhe riprodhohet në mënyrë efektive në televizorët JVC.

Micro Dimming
Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilës piksel, duke realizuar zona të errëta dhe të ndritshme dhe duke aplikuar ndriçim të veçantë prapa.

Vizion Dolby HDR
Vizion Dolby HDR

Revolucion në vizion. Me shkëlqim, kontrast dhe ngjyrë të jashtëzakonshme, televizorët JVC sjellin argëtim në jetë para syve tuaj. Duke shfrytëzuar plotësisht potencialin maksimal të teknologjisë së re të projektimit të kinemasë, Dolby Vision jep rezultatin e një imazhi të rafinuar, të gjallë që do t'ju bëjë të harroni se po shikoni një ekran.

HDR10
Google Play Movies
Ok Google
Super Resolution
ChromeCast Built in
Netflix
Prime Video
Youtube
Wifi
Bluetooth
Ekrani
Përmasa e Ekranit
50"
Resolucion
3840x2160
Lloji i panelit
DLED
Shkëlqimi
350
WCG (Gamë e gjerë ngjyrash)
QLED
QLED
Po
Karakteristikat Kryesore
TV Smart
Po
Tipi Procesorit
QUAD CORE
Tv -CVC Combi
Jo
100Hz
Jo
Video
HDR
Po
Vizion Dolby HDR
Po
UHD Scaler
Po
Mode figurë
Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
Hybrid Log Gamma (HLG)
Po
Wide Color Gamut
QLED
MEMC
Jo
Super Resolution
Po
Micro Dimming
Po
Marrësi/Transmetuesi
Tipi sintonizues
DVB-T2/C/S2
UHD nga sateliti
Po
HEVC (H.265) Dekoder
Po
Guida e Programeve Elektronike (EPG)
Po
Kërkim Automatik
Po
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Analog)
200
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital S/S2)
7000
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital T/T2/C)
800
Dual Tuner
Jo
Lidhjet
Hyrja e Antenës
Po
HDMI
3x HDMI ver2.0
USB
2 USB
Scart
Jo
VGA (Hyrje për PC - D- Sub15)
Jo
Cl+
Po
Hyrje komponenti (YPbPr)
Jo
Video Composite / Hyrje zëri
Jo
Dalja e zërit Digjital
OPTIC OUT
Ethernet
Po
Dalja e Kufjeve
Po
Zëri
Dalja e Energjisë të zërit
2x10W RMS(%10 THD)
Dolby Audio
Po
DTS Decoder
DTS HD
Subwoofer internal
Po
Equalizer
5 band
Mod i zërit
Po
Dolby Atmos
Jo
DTS Virtual :X
Jo
Dual Audio
Jo
Karakteristikat e TV Smart
Built in Chromecast
Po
Ok Google
Po
Internal Wifi
Po
Google Play Movies
Po
Google Play Store
Po
Prime Video
Po
HBBTV
HbbTV
Pasqyrimi në Ekran
Google Cast
AVS
Jo
Bluetooth
Po
Youtube 4K
Po
Youtube
Po
Netflix 4K
Po
Netflix
Po
Shfletues Web
Downloadable
Veçoritë
Media Player
Po
Rregjistrim USB (PVR gati)
Po
Dosjet që mbështesin USB
.mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
Lista e Kanaleve Kopjim në USB
Jo
HDMI ARC
Po
HDMI CEC
Po
HDMI ndërmjet MHL (link mobil HD)
Jo
Mënyra Bazë për Hotel
Jo
Gjuha e Menysë
English, German, French, Danish, Finnish, SPECDEFAULTNOrwegia, Spanish, Italian
Çelës/ Energji
Energjia e Konsumuar në gjendien e Gadishmërisë
0,5W
Drita %
72%
Plumb (mg)
Zhivë (mg)
TV 12V (TV mobil)
Jo
SDR Energy Class
F
SDR Energy Consumption
65
HDR Class
F
HDR Consumption
65
Tiparet Mekanike
Përmasat bashkë me kutinë (mm)
1215X154X780
Pesha Bruto (gr)
15490
Pesha neto (gr)
11010
Stand Type
Metal side stand
Aksesorët
Telekomanda
Po
Bateri për Telekombandë
Po
BT R/C Support
Po
Small Remote Control
Jo
Quick Start Guide
Po
Ku Te Blej
Gjej nje dyqan
Shihni Vendndodhjet tona