OLED

Projektuar për të sjellë gjallëri ngjyrash, detaje dhe përkufizim të ngjashëm me jetën edhe në skenat më të errëta, Tv OLED ofrojnë një raport kontrasti gati të pafund, duke i kthyer pikselët e tyre vetë-emetues deri në shfaqjen e zezakëve të vërtetë, me bojë.

Eksploroni
QLED

Duke ofruar një gamë të gjerë ngjyrash, Tv JVC QLED sjellin ekranin në jetë, duke lejuar që ngjyrat të shfaqen më realisht dhe fuqishëm në tonet e duhura!

Eksploroni
UHD TV'të

Me JVC UHD TV, ju do të shijoni të gjithë përmbajtjen tuaj në cilësi të jashtëzakonshme. Rritja e ngjyrave me detaje të gjalla do t'ju japë cilësinë E Figurës që keni ëndërruar.

Eksploroni
FULL HD/HD TV'të

Shihni bukurinë në gjithçka. JVC FULL HD&HD TV DO të zbulojë detajet befasuese dhe do t'ju mundësojë të shijoni çdo përmbajtje.

Eksploroni
Android TV'të

Android TV e bën më të lehtë marrjen e më shumë NGA TV juaj. Zgjidhni nga 400,000 + * filma dhe shfaqje nga të gjithë shërbimet e transmetimit. Kërkojini Google të kontrollojë TELEVIZORIN tuaj, të marrë rekomandime se çfarë të shikojë, të zbehë dritat dhe më shumë me zërin tuaj. Hidhni foto, video dhe muzikë nga pajisjet inteligjente në TELEVIZORIN tuaj me Chromecast të integruar.

Eksploroni