OLED

Dizajnirani da donesu živost vibracije boja, detalja i definicije čak i najmračnijim scenama, OLED televizori nude skoro beskonačan kontrastni odnos, okrećući svoje samo-emisivne piksele sve do kraja kako bi prikazali istinite, inkjet crne boje.

Istraži
QLED

Nudeći širok spektar boja, JVC QLED televizori oživljavaju ekran, omogućavajući da se boje prikazuju realnije i snažnije u pravim tonovima!

Istraži
UHD Televizija

Sa JVC UHD TV, uživat ćete u svim svojim sadržajima u izvanrednom kvalitetu. Poboljšanje boja sa živopisnim detaljima pružiće vam kvalitet slike o kojoj ste sanjali.

Istraži
FULL HD/HD Televizija

Pogledajte ljepotu u svemu. JVC Full HD i HD TV-ovi će otkriti detalje koji oduzimaju dah i omogućiti vam da uživate u svakom sadržaju.

Istraži
Android Televizija

Android TV olakšava dobijanje više sa vašeg televizora. Odaberite između 400,000 + * filmova i emisija sa svih streaming usluga. Zamolite Google da kontrolira vaš TV, dobijete preporuke za gledanje, prigušivanje svjetla i još mnogo toga vašim glasom. Snimajte fotografije, video zapise i muziku sa pametnih uređaja na TV sa ugrađenim Chromecastom

Istraži