QLED

Нудејќи широк спектар на бои, JVC QLED Телевизорите го оживуваат екранот, овозможувајќи боите да се прикажуваат пореално и помоќно во вистинските тонови!

Истражуваат
UHD TVs

СО JVC UHD ТВ, ќе уживате во целата ваша содржина со извонреден квалитет. Подобрувањето на боите со живописни детали ќе ви даде квалитет на Сликата за која сте сонувале.

Истражуваат
FULL HD/HD TVs

Погледнете ја убавината во се. JVC Full HD&HD ТВ ЌЕ ги открие деталите што го одземаат здивот и ќе ви овозможи да уживате во секоја содржина.

Истражуваат
Android Tvs

АНДРОИД ТВ го олеснува добивањето повеќе ОД ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР. Изберете од 400.000 + * филмови и емисии од целиот стриминг услуги. Побарајте Од Гугл да го контролира ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР, да добие препораки што да гледа, да ги затемни светлата и многу повеќе со вашиот глас. Фрлете фотографии, видеа и музика од паметни уреди до ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР со вграден Chromecast.

Истражуваат