LT-43VAF3000

FULL HD/HD TV'të, Android TV'të
  • FULL HD
  • Android TV
  • 3 HDMI, 2 USB
  • Super Resolution
  • HDR10
FHD
FHD

Falë rezolucionit të ekranit FHD, televizori juaj shfaq fotografi më të detajuara se kurrë. Me cilësinë e ekranit 1080p, nuk do të humbisni asnjë detaj në përmbajtjen tuaj me qartësi të shtuar të imazhit.

Android TV
Android TV

Eksploroni mijëra filma, shfaqje, lojëra dhe merrni përgjigje për pyetjet tuaja në ekranin e madh me Android TV

Ok Google
Ok Google

Përdorni zërin tuaj për të kërkuar shfaqje, kontrolloni televizorin tuaj, planifikoni ditën tuaj dhe më shumë. Thjesht pyesni Google.

Dolby Audio
Dolby Audio

Përmirëson përvojën audio për rishikimin e altoparlantëve. Dolby Audio Processing (DAP) është një komplet i teknologjive të pas -përpunimit të krijuara për të përmirësuar përvojën e rishikimit të audios në një TV duke përdorur altoparlantët e TV.

DVBT2/C-S2
Works with Google Home
Super Resolution
HDR10
ChromeCast Built in
Google Play Movies
Ok Google
Netflix
Youtube
Prime Video
Wifi
Bluetooth
Ekrani
Përmasa e Ekranit
43"
Resolucion
1920x1080
Lloji i panelit
DLED
Karakteristikat Kryesore
TV Smart
Po
Tipi Procesorit
QUAD CORE
Tv -CVC Combi
Jo
100Hz
Jo
Video
HDR
Po
Vizion Dolby HDR
Jo
UHD Scaler
Jo
Mode figurë
Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
Hybrid Log Gamma (HLG)
Po
Wide Color Gamut
Jo
MEMC
Jo
Super Resolution
Po
Micro Dimming
Jo
Marrësi/Transmetuesi
Tipi sintonizues
DVB-T2/C/S2
UHD nga sateliti
Jo
HEVC (H.265) Dekoder
Po
Guida e Programeve Elektronike (EPG)
Po
Kërkim Automatik
Po
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Analog)
200
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital S/S2)
10000
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital T/T2/C)
800
Dual Tuner
Jo
Lidhjet
Hyrja e Antenës
Po
HDMI
3x HDMI ver1.4
USB
2 USB
Scart
Jo
VGA (Hyrje për PC - D- Sub15)
Po
Cl+
Po
Hyrje komponenti (YPbPr)
via VGA
Video Composite / Hyrje zëri
Po
Dalja e zërit Digjital
OPTIC OUT
Ethernet
Po
Dalja e Kufjeve
Po
Zëri
Dalja e Energjisë të zërit
2x8W RMS(%10 THD)
Dolby Audio
Po
DTS Decoder
Jo
Subwoofer internal
Jo
Equalizer
5 band
Mod i zërit
Po
Dolby Atmos
Jo
DTS Virtual :X
Jo
Dual Audio
Jo
Karakteristikat e TV Smart
Built in Chromecast
Po
Ok Google
Po
Internal Wifi
Po
Google Play Movies
Po
Google Play Store
Po
Prime Video
Po
HBBTV
HbbTV
Pasqyrimi në Ekran
Google Cast
AVS
Jo
Bluetooth
Po
Youtube 4K
Jo
Youtube
Po
Netflix 4K
Jo
Netflix
Po
Shfletues Web
Downloadable
Veçoritë
Media Player
Po
Rregjistrim USB (PVR gati)
Po
Dosjet që mbështesin USB
.mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
Lista e Kanaleve Kopjim në USB
Jo
HDMI ARC
Po
HDMI CEC
Po
HDMI ndërmjet MHL (link mobil HD)
Jo
Mënyra Bazë për Hotel
Jo
Gjuha e Menysë
English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
Çelës/ Energji
Energjia e Konsumuar në gjendien e Gadishmërisë
0,5W
Drita %
72%
Plumb (mg)
Zhivë (mg)
TV 12V (TV mobil)
Jo
SDR Energy Class
E
SDR Energy Consumption
42
HDR Class
E
HDR Consumption
42
Tiparet Mekanike
Përmasat bashkë me kutinë (mm)
1085X154X710
Pesha Bruto (gr)
9600
Pesha neto (gr)
7250
VESA (Montimi në mur) GJxL (Gjerësia dhe Lartësia) (mmxmm)
M4 100X100
Stand Type
Plastic side stand
Aksesorët
Telekomanda
Po
Bateri për Telekombandë
Po
BT R/C Support
Jo
Small Remote Control
Jo
Quick Start Guide
Po
Ku Te Blej
Gjej nje dyqan
Shihni Vendndodhjet tona