LT-58VU3100

UHD TV'të
  • Ultra HD 4K
  • Smart TV
  • 3 HDMI, 1 USB
  • Dolby Vision HDR
  • Super Resolution
JVC Smart portal
JVC Smart portal

Qendra Smart JVC ju lejon të hyni në përmbajtje të ndryshme të internetit me një klikim të thjeshtë në telekomandë. Duke përdorur aplikacione Smart TV, në thelb, ju mund të transmetoni muzikë, video dhe filma në kohë reale nga disa aplikacione. Ju mund të shikoni episodet e humbura të shfaqjeve tuaja të preferuara televizive përmes shërbimit të kapjes; mund të marrësh me qira filmat më të fundit ose të shikosh video në internet.

Micro Dimming
Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilës piksel, duke realizuar zona të errëta dhe të ndritshme dhe duke aplikuar ndriçim të veçantë prapa.

4K HDR Immersive
4K HDR Immersive

Logoja 4K HDR Immersive u siguron konsumatorëve se niveli i cilësisë së imazhit të premtuar nga kjo teknologji do të shpërndahet dhe riprodhohet në mënyrë efektive në televizorët JVC.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Një konsumator mund të përjetojë Dolby Atmos në kinema dhe të marrë të njëjtën përvojë Dolby Atmos në shtëpi si asnjë zgjidhje tjetër e shëndoshë.

Vizion Dolby HDR
Vizion Dolby HDR

Revolucion në vizion. Me shkëlqim, kontrast dhe ngjyrë të jashtëzakonshme, televizorët JVC sjellin argëtim në jetë para syve tuaj. Duke shfrytëzuar plotësisht potencialin maksimal të teknologjisë së re të projektimit të kinemasë, Dolby Vision jep rezultatin e një imazhi të rafinuar, të gjallë që do t'ju bëjë të harroni se po shikoni një ekran.

Works with Ok Google
Super Resolution
HDR10
Netflix
Youtube
Punon me Amazon Alexa
HDMI
Prime Video
Wifi
Ekrani
Përmasa e Ekranit
58"
Resolucion
3840x2160
Lloji i panelit
DLED
Shkëlqimi
350
Karakteristikat Kryesore
TV Smart
Po
Tipi Procesorit
QUAD CORE
Tv -CVC Combi
Jo
100Hz
Jo
Video
HDR
Po
Vizion Dolby HDR
Po
UHD Scaler
Po
Mode figurë
Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
Hybrid Log Gamma (HLG)
Po
Wide Color Gamut
Jo
MEMC
Jo
Super Resolution
Po
Micro Dimming
Po
Marrësi/Transmetuesi
Tipi sintonizues
DVB-T2/C/S2
UHD nga sateliti
Po
HEVC (H.265) Dekoder
Po
Guida e Programeve Elektronike (EPG)
Po
Kërkim Automatik
Po
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Analog)
200
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital S/S2)
10000
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital T/T2/C)
800
Dual Tuner
Jo
Lidhjet
Hyrja e Antenës
Po
HDMI
3x HDMI ver2.1
USB
1 USB
Scart
Jo
VGA (Hyrje për PC - D- Sub15)
Jo
Cl+
Po
Hyrje komponenti (YPbPr)
Jo
Video Composite / Hyrje zëri
Jo
Dalja e zërit Digjital
OPTIC OUT
Ethernet
Po
Dalja e Kufjeve
Po
Zëri
Dalja e Energjisë të zërit
2x10W RMS(%10 THD)
Dolby Audio
Po
DTS Decoder
Jo
Subwoofer internal
Jo
Equalizer
5 band
Mod i zërit
Po
Dolby Atmos
Jo
DTS Virtual :X
Jo
Dual Audio
Jo
Karakteristikat e TV Smart
Built in Chromecast
Jo
Works with Ok Google
Po
Ok Google
Jo
Internal Wifi
Po
Google Play Movies
Jo
Google Play Store
Jo
Prime Video
Po
HBBTV
HbbTV
Pasqyrimi në Ekran
Po
Amazon, Punon me Alexa
Po
AVS
Po
Bluetooth
Jo
Youtube 4K
Po
Youtube
Po
Netflix 4K
Po
Netflix
Po
Shfletues Web
Po
Veçoritë
Media Player
Po
Rregjistrim USB (PVR gati)
Po
Dosjet që mbështesin USB
.mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
Lista e Kanaleve Kopjim në USB
Po
HDMI ARC
Po
HDMI CEC
Po
HDMI ndërmjet MHL (link mobil HD)
Jo
Mënyra Bazë për Hotel
Po
Gjuha e Menysë
English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
Çelës/ Energji
Energjia e Konsumuar në gjendien e Gadishmërisë
0,5W
Drita %
72%
Plumb (mg)
Zhivë (mg)
TV 12V (TV mobil)
Jo
SDR Energy Class
E
SDR Energy Consumption
70
HDR Class
G
HDR Consumption
125
Tiparet Mekanike
Përmasat bashkë me kutinë (mm)
1430X154X899
Pesha Bruto (gr)
18100
Pesha neto (gr)
14150
VESA (Montimi në mur) GJxL (Gjerësia dhe Lartësia) (mmxmm)
M6 200X200
Stand Type
Plastic side stand
Aksesorët
Telekomanda
Po
Bateri për Telekombandë
Po
Small Remote Control
Jo
Quick Start Guide
Po
Ku Te Blej
Gjej nje dyqan
Shihni Vendndodhjet tona