JLED
Bëni një shëtitje në Sagano Bamboo Forest me JLED.

Gëzoni kohën tuaj me përvojën vizuale të JLED-it dhe modelin elegant.

JLED
Bëni një shëtitje në Sagano Bamboo Forest me JLED.

Gëzoni kohën tuaj me përvojën vizuale të JLED-it dhe modelin elegant.

UHD TV'të

With JVC UHD TV, you will enjoy all your content in extraordinary quality. Enhancing colors with vibrant details will give you the Picture quality you have dreamed of.

Zbuloni UHD TV'të
Android TV'të

Android TV makes it easier to get more from your TV. Choose from 400,000+* movies and shows from across streaming services. Ask Google to control your TV, get recommendations of what to watch, dim the lights, and more with your voice. Cast photos, videos, and music from smart devices to your TV with Chromecast built-in.

Zbuloni Android TV'të
Elite UHD TV'të

Zbuloni Elite UHD TV'të
Zbuloni televizorin ideal për ju
Sa larg është televizori juaj nga divani juaj?
Çfarë lloji të TV jeni duke marrë parasysh?
Produktet e Përputhshmërisë
Eco Design and Energy Labelling