TIPARET Veçoritë teknike MBËSHTETJE FOTO GALERIA
Ekrani
 • Wide Color Gamut Jo
 • Përmasa e Ekranit 55"
 • Resolucion 3840x2160
 • Lloji i panelit DLED
 • Shkëlqimi 350
Karakteristikat Kryesore
 • 100Hz Jo
 • TV Smart Po
 • Tipi Procesorit QUAD CORE
 • Tv -CVC Combi Jo
Video
 • MEMC Po
 • Super Resolution Po
 • Micro Dimming Po
 • HDR Po
 • Vizion Dolby HDR Po
 • UHD Scaler Po
 • Mode figurë Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
Marrësi/Transmetuesi
 • Dual Tuner Jo
 • Hybrid Log Gamma (HLG) Po
 • Guida e Programeve Elektronike (EPG) Po
 • Kërkim Automatik Po
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Analog) 200
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital S/S2) 10000
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital T/T2/C) 800
 • Hyrja e Antenës Po
 • HEVC (H.265) Dekoder Po
 • UHD nga sateliti Po
 • Tipi sintonizues DVB-T2/C/S2
Lidhjet
 • HDMI 3x HDMI ver2.1
 • USB 2 USB
 • Scart Jo
 • VGA (Hyrje për PC - D- Sub15) Jo
 • Cl+ Po
 • Hyrje komponenti (YPbPr) Jo
 • Video Composite / Hyrje zëri Jo
 • Dalja e zërit Digjital OPTIC OUT
 • Ethernet Po
 • Dalja e Kufjeve Po
Zëri
 • Dolby Atmos Po
 • DTS Virtual :X Po
 • Dual Audio Po
 • Dalja e Energjisë të zërit 2x10W RMS(%10 THD)
 • Dolby Audio Po
 • DTS Decoder DTS HD
 • Subwoofer internal Jo
 • Equalizer 5 band
 • Mod i zërit Po
Karakteristikat e TV Smart
 • Ok Google Jo
 • Works with Ok Google Po
 • Built in Chromecast Jo
 • Internal Wifi Po
 • Google Play Movies Jo
 • Prime Video Po
 • Google Play Store Jo
 • Youtube Po
 • Youtube 4K Po
 • Bluetooth Po
 • AVS Po
 • Amazon, Punon me Alexa Po
 • Pasqyrimi në Ekran Po
 • Netflix 4K Po
 • Netflix Po
 • Shfletues Web Po
 • HBBTV HbbTV
Veçoritë
 • Lista e Kanaleve Kopjim në USB Po
 • HDMI ARC Po
 • HDMI CEC Po
 • HDMI ndërmjet MHL (link mobil HD) Jo
 • Mënyra Bazë për Hotel Po
 • Gjuha e Menysë English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
 • Media Player Po
 • Rregjistrim USB (PVR gati) Po
 • Dosjet që mbështesin USB .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
Çelës/ Energji
 • Zhivë (mg) 0
 • TV 12V (TV mobil) Jo
 • Plumb (mg) 0
 • Drita % 72%
 • Energjia e Konsumuar në gjendien e Gadishmërisë 0,5W
 • Energy Efficiency Class for SDR G
 • On Mode Power Demand for SDR (Watt) 82
 • Energy Efficiency Class for HDR G
 • On Mode Power Demand for HDR (Watt) 123
Tiparet Mekanike
 • Përmasat bashkë me kutinë (mm) 1369X154X860
 • Pesha Bruto 17550
 • Pesha neto 13820
 • VESA (Montimi në mur) GJxL (Gjerësia dhe Lartësia) M6 200X200
 • Stand Type Plastic mid stand
Aksesorët
 • Telekomanda Po
 • Bateri për Telekombandë Po
 • Small Remote Control Jo
 • Quick Start Guide Po
JVC Smart Portal

Qendra Smart JVC ju lejon të hyni në përmbajtje të ndryshme të internetit me një klikim të thjeshtë në telekomandë. Duke përdorur aplikacione Smart TV, në thelb, ju mund të transmetoni muzikë, video dhe filma në kohë reale nga disa aplikacione. Ju mund të shikoni episodet e humbura të shfaqjeve tuaja të preferuara televizive përmes shërbimit të kapjes; mund të marrësh me qira filmat më të fundit ose të shikosh video në internet.

MEMC

Algoritmi për të kapërcyer turbullimin e lëvizjes dhe efektin e gjykimit në objektet në lëvizje. Teknologjia MEMC zbulon modelet e lëvizjes së objekteve dhe zbaton interpolimin midis pikselave, duke siguruar përvojë video shumë më të qetë.

4K HDR Immersive

Logoja 4K HDR Immersive u siguron konsumatorëve se niveli i cilësisë së imazhit të premtuar nga kjo teknologji do të shpërndahet dhe riprodhohet në mënyrë efektive në televizorët JVC.

Dolby Atmos

Një konsumator mund të përjetojë Dolby Atmos në kinema dhe të marrë të njëjtën përvojë Dolby Atmos në shtëpi si asnjë zgjidhje tjetër e shëndoshë.

Dolby Vision HDR

Revolucion në vizion. Me shkëlqim, kontrast dhe ngjyrë të jashtëzakonshme, televizorët JVC sjellin argëtim në jetë para syve tuaj. Duke shfrytëzuar plotësisht potencialin maksimal të teknologjisë së re të projektimit të kinemasë, Dolby Vision jep rezultatin e një imazhi të rafinuar, të gjallë që do t'ju bëjë të harroni se po shikoni një ekran.

Works with Ok Google

Ju mund të kontrolloni TV tuaj Smart JVC me pajisjet e integruara të softuerit Google Assistant

Super Resolution

Algoritmi për zgjidhjen e artefakteve të FHD në UHD ose HD në UHD.

Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilës piksel, duke realizuar zona të errëta dhe të ndritshme dhe duke aplikuar ndriçim të veçantë prapa.

DTS Virtual :X

Audio e pacenuar në çdo dhomë. Me vetëm dy folës, DTS & reg ;; Virtual: X & tregtia ;; teknologjia krijon një përvojë kinematografike, duke transformuar filmat tuaj të preferuar me tinguj rrethues të gjallë.

HDR10

Gama dinamike e lartë lejon video dhe imazhe me shkëlqim, kontrast dhe saktësi më të mirë të ngjyrave sesa ajo që ishte e mundur në të kaluarën.

Netflix

Qendra Smart JVC ju mundëson të shikoni mijëra filma dhe shfaqje televizive në çdo kohë që dëshironi dhe sa të doni përmes shërbimit Netflix. Ai e shndërron dhomën tuaj të ndenjes në një kinema ose një studio televizive!

Youtube

Videot muzikore, tendencat dhe kanalet më të fundit dhe më të mëdhenj janë këtu. Ju gjithashtu mund të sinkronizoni pajisjen tuaj celular me aplikacionin dhe të shijoni përmbajtjen.

Bluetooth

Me funksionin Bluetooth të Qendrës Smart JVC, ju mund të lidhni pajisje shtesë si kufje, sisteme zanore përmes Bluetooth.

Prime Video

Wifi

Eco Design and Energy Labelling