TIPARET Veçoritë teknike MBËSHTETJE FOTO GALERIA
Ekrani
 • Wide Color Gamut Jo
 • Përmasa e Ekranit 58"
 • Resolucion 3840x2160
 • Lloji i panelit DLED
 • Shkëlqimi 350
Karakteristikat Kryesore
 • 100Hz Jo
 • TV Smart Po
 • Tipi Procesorit QUAD CORE
 • Tv -CVC Combi Jo
Video
 • MEMC Po
 • Super Resolution Po
 • Micro Dimming Po
 • HDR Po
 • Vizion Dolby HDR Po
 • UHD Scaler Po
 • Mode figurë Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
Marrësi/Transmetuesi
 • Dual Tuner Jo
 • Hybrid Log Gamma (HLG) Po
 • Guida e Programeve Elektronike (EPG) Po
 • Kërkim Automatik Po
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Analog) 200
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital S/S2) 10000
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital T/T2/C) 800
 • Hyrja e Antenës Po
 • HEVC (H.265) Dekoder Po
 • UHD nga sateliti Po
 • Tipi sintonizues DVB-T2/C/S2
Lidhjet
 • HDMI 3x HDMI ver2.1
 • USB 1 USB
 • Scart Jo
 • VGA (Hyrje për PC - D- Sub15) Jo
 • Cl+ Po
 • Hyrje komponenti (YPbPr) Jo
 • Video Composite / Hyrje zëri Jo
 • Dalja e zërit Digjital OPTIC OUT
 • Ethernet Po
 • Dalja e Kufjeve Po
Zëri
 • Dolby Atmos Po
 • DTS Virtual :X Po
 • Dual Audio Po
 • Dalja e Energjisë të zërit 2x10W RMS(%10 THD)
 • Dolby Audio Po
 • DTS Decoder DTS HD
 • Subwoofer internal Po
 • Equalizer 5 band
 • Mod i zërit Po
Karakteristikat e TV Smart
 • Ok Google Jo
 • Works with Ok Google Po
 • Built in Chromecast Jo
 • Built in Alexa with embedded mic Jo
 • Internal Wifi Po
 • Google Play Movies Jo
 • Prime Video Po
 • Google Play Store Jo
 • Youtube Po
 • Youtube 4K Po
 • Bluetooth Po
 • AVS Po
 • Amazon, Punon me Alexa Po
 • Pasqyrimi në Ekran Po
 • Netflix 4K Po
 • Netflix Po
 • Shfletues Web Po
 • HBBTV HbbTV
Veçoritë
 • Lista e Kanaleve Kopjim në USB Po
 • HDMI ARC Po
 • HDMI CEC Po
 • HDMI ndërmjet MHL (link mobil HD) Jo
 • Mënyra Bazë për Hotel Po
 • Gjuha e Menysë English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
 • Media Player Po
 • Rregjistrim USB (PVR gati) Po
 • Dosjet që mbështesin USB .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
Çelës/ Energji
 • Zhivë (mg) 0
 • TV 12V (TV mobil) Jo
 • Plumb (mg) 0
 • Drita % 72%
 • Energjia e Konsumuar në gjendien e Gadishmërisë 0,5W
 • Energy Efficiency Class for SDR E
 • On Mode Power Demand for SDR (Watt) 70
 • Energy Efficiency Class for HDR G
 • On Mode Power Demand for HDR (Watt) 125
Tiparet Mekanike
 • Përmasat bashkë me kutinë (mm) 1430X154X899
 • Pesha Bruto 21250
 • Pesha neto 16600
 • VESA (Montimi në mur) GJxL (Gjerësia dhe Lartësia) M6 200X200
 • Stand Type Metal mid stand
Aksesorët
 • Telekomanda Po
 • Bateri për Telekombandë Po
 • Small Remote Control Jo
 • Quick Start Guide Po
4K HDR Immersive

Logoja 4K HDR Immersive u siguron konsumatorëve se niveli i cilësisë së imazhit të premtuar nga kjo teknologji do të shpërndahet dhe riprodhohet në mënyrë efektive në televizorët JVC.

Built in Alexa with Mic

Lërini pajisjet Alexa të luajnë muzikë, të marrin informacion, lajme, kushtet e motit dhe më shumë me kontrollin zanor përmes mikrofonëve të integruar. Integrimi Alexa me televizorët JVC ju ndihmon me detyrat e përditshme dhe shijoni më shumë kohën tuaj në shtëpi.

JVC Smart Portal

Qendra Smart JVC ju lejon të hyni në përmbajtje të ndryshme të internetit me një klikim të thjeshtë në telekomandë. Duke përdorur aplikacione Smart TV, në thelb, ju mund të transmetoni muzikë, video dhe filma në kohë reale nga disa aplikacione. Ju mund të shikoni episodet e humbura të shfaqjeve tuaja të preferuara televizive përmes shërbimit të kapjes; mund të marrësh me qira filmat më të fundit ose të shikosh video në internet.

MEMC

Algoritmi për të kapërcyer turbullimin e lëvizjes dhe efektin e gjykimit në objektet në lëvizje. Teknologjia MEMC zbulon modelet e lëvizjes së objekteve dhe zbaton interpolimin midis pikselave, duke siguruar përvojë video shumë më të qetë.

Dolby Vision HDR

Revolucion në vizion. Me shkëlqim, kontrast dhe ngjyrë të jashtëzakonshme, televizorët JVC sjellin argëtim në jetë para syve tuaj. Duke shfrytëzuar plotësisht potencialin maksimal të teknologjisë së re të projektimit të kinemasë, Dolby Vision jep rezultatin e një imazhi të rafinuar, të gjallë që do t'ju bëjë të harroni se po shikoni një ekran.

Eco Design and Energy Labelling