TIPARET Veçoritë teknike MBËSHTETJE FOTO GALERIA
Ekrani
 • QLED Po
 • Përmasa e Ekranit 50"
 • Resolucion 3840x2160
 • Lloji i panelit DLED
 • Shkëlqimi 350
 • WCG (Gamë e gjerë ngjyrash) QLED
Video
 • Wide Color Gamut QLED
 • MEMC Jo
 • Super Resolution Po
 • Micro Dimming Po
 • Hybrid Log Gamma (HLG) Po
 • HDR Po
 • Vizion Dolby HDR Po
 • UHD Scaler Po
 • Mode figurë Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
Lidhjet
 • Hyrja e Antenës Po
 • HDMI 3x HDMI ver2.0
 • USB 2 USB
 • Scart Jo
 • VGA (Hyrje për PC - D- Sub15) Jo
 • Cl+ Po
 • Hyrje komponenti (YPbPr) Jo
 • Video Composite / Hyrje zëri Jo
 • Dalja e zërit Digjital OPTIC OUT
 • Ethernet Po
 • Dalja e Kufjeve Po
Zëri
 • Dolby Atmos Jo
 • DTS Virtual :X Jo
 • Dual Audio Jo
 • Dalja e Energjisë të zërit 2x10W RMS(%10 THD)
 • Dolby Audio Po
 • DTS Decoder DTS HD
 • Subwoofer internal Po
 • Equalizer 5 band
 • Mod i zërit Po
Çelës/ Energji
 • Drita % 72%
 • Plumb (mg) 0
 • Zhivë (mg) 0
 • TV 12V (TV mobil) Jo
 • HDR Consumption 65
 • HDR Class F
 • SDR Energy Consumption 65
 • SDR Energy Class F
 • Energjia e Konsumuar në gjendien e Gadishmërisë 0,5W
Karakteristikat Kryesore
 • 100Hz Jo
 • TV Smart Po
 • Tipi Procesorit QUAD CORE
 • Tv -CVC Combi Jo
Karakteristikat e TV Smart
 • Prime Video Po
 • Google Play Store Po
 • Google Play Movies Po
 • Internal Wifi Po
 • Built in Chromecast Po
 • Ok Google Po
 • Pasqyrimi në Ekran Google Cast
 • AVS Jo
 • HBBTV HbbTV
 • Shfletues Web Downloadable
 • Netflix Po
 • Netflix 4K Po
 • Youtube Po
 • Youtube 4K Po
 • Bluetooth Po
Aksesorët
 • Telekomanda Po
 • Bateri për Telekombandë Po
 • BT R/C Support Po
 • Small Remote Control Jo
 • Quick Start Guide Po
Marrësi/Transmetuesi
 • Dual Tuner Jo
 • Kërkim Automatik Po
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Analog) 200
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital S/S2) 7000
 • Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital T/T2/C) 800
 • Guida e Programeve Elektronike (EPG) Po
 • Tipi sintonizues DVB-T2/C/S2
 • UHD nga sateliti Po
 • HEVC (H.265) Dekoder Po
Veçoritë
 • Media Player Po
 • Rregjistrim USB (PVR gati) Po
 • Dosjet që mbështesin USB .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
 • Lista e Kanaleve Kopjim në USB Jo
 • HDMI ARC Po
 • HDMI CEC Po
 • HDMI ndërmjet MHL (link mobil HD) Jo
 • Mënyra Bazë për Hotel Jo
 • Gjuha e Menysë English, German, French, Danish, Finnish, SPECDEFAULTNOrwegia, Spanish, Italian
Tiparet Mekanike
 • Përmasat bashkë me kutinë (mm) 1215X154X780
 • Pesha Bruto 15490
 • Pesha neto 11010
 • Stand Type Metal side stand
Android TV

Eksploroni mijëra filma, shfaqje, lojëra dhe merrni përgjigje për pyetjet tuaja në ekranin e madh me Android TV

QLED

Të dizajnuara për të mbështetur mbi 90% të gamës së ngjyrave DC1-P3, TV-të Quantum Dot Android ofrojnë nivele mahnitëse të ngjyrës dhe saktësisë së figurës.

4K HDR Immersive

Logoja 4K HDR Immersive u siguron konsumatorëve se niveli i cilësisë së imazhit të premtuar nga kjo teknologji do të shpërndahet dhe riprodhohet në mënyrë efektive në televizorët JVC.

Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilës piksel, duke realizuar zona të errëta dhe të ndritshme dhe duke aplikuar ndriçim të veçantë prapa.

Dolby Vision HDR

Revolucion në vizion. Me shkëlqim, kontrast dhe ngjyrë të jashtëzakonshme, televizorët JVC sjellin argëtim në jetë para syve tuaj. Duke shfrytëzuar plotësisht potencialin maksimal të teknologjisë së re të projektimit të kinemasë, Dolby Vision jep rezultatin e një imazhi të rafinuar, të gjallë që do t'ju bëjë të harroni se po shikoni një ekran.

HDR10

Gama dinamike e lartë lejon video dhe imazhe me shkëlqim, kontrast dhe saktësi më të mirë të ngjyrave sesa ajo që ishte e mundur në të kaluarën.

Google Play Movies

Filmat e Google Play e bëjnë gjetjen dhe shikimin e filmave dhe shfaqjeve televizive më të lehtë se kurrë.

Ok Google

Përdorni zërin tuaj për të kërkuar shfaqje, kontrolloni televizorin tuaj, planifikoni ditën tuaj dhe më shumë. Thjesht pyesni Google.

Super Resolution

Algoritmi për zgjidhjen e artefakteve të FHD në UHD ose HD në UHD.

ChromeCast Built in

Chromecast i integruar është një teknologji që ju lejon të transmetoni argëtimin dhe aplikacionet tuaja të preferuara nga telefoni, tableti ose laptopi juaj drejt televizorit tuaj

Netflix

Qendra Smart JVC ju mundëson të shikoni mijëra filma dhe shfaqje televizive në çdo kohë që dëshironi dhe sa të doni përmes shërbimit Netflix. Ai e shndërron dhomën tuaj të ndenjes në një kinema ose një studio televizive!

Prime Video

Youtube

Videot muzikore, tendencat dhe kanalet më të fundit dhe më të mëdhenj janë këtu. Ju gjithashtu mund të sinkronizoni pajisjen tuaj celular me aplikacionin dhe të shijoni përmbajtjen.

Wifi

Bluetooth

Me funksionin Bluetooth të Qendrës Smart JVC, ju mund të lidhni pajisje shtesë si kufje, sisteme zanore përmes Bluetooth.

Eco Design and Energy Labelling