LT-55VO9100

OLED
  • OLED 100Hz
  • Ultra HD 4K
  • 3 HDMI, 2 USB
  • Game Mode (ALLM Feature)
  • Dolby Atmos & Dolby Vision HDR
Vizion Dolby HDR
Vizion Dolby HDR

Revolucion në vizion. Me shkëlqim, kontrast dhe ngjyrë të jashtëzakonshme, televizorët JVC sjellin argëtim në jetë para syve tuaj. Duke shfrytëzuar plotësisht potencialin maksimal të teknologjisë së re të projektimit të kinemasë, Dolby Vision jep rezultatin e një imazhi të rafinuar, të gjallë që do t'ju bëjë të harroni se po shikoni një ekran.

MEMC
MEMC

Algoritmi për të kapërcyer turbullimin e lëvizjes dhe efektin e gjykimit në objektet në lëvizje. Teknologjia MEMC zbulon modelet e lëvizjes së objekteve dhe zbaton interpolimin midis pikselave, duke siguruar përvojë video shumë më të qetë.

4K HDR Immersive
4K HDR Immersive

Logoja 4K HDR Immersive u siguron konsumatorëve se niveli i cilësisë së imazhit të premtuar nga kjo teknologji do të shpërndahet dhe riprodhohet në mënyrë efektive në televizorët JVC.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Një konsumator mund të përjetojë Dolby Atmos në kinema dhe të marrë të njëjtën përvojë Dolby Atmos në shtëpi si asnjë zgjidhje tjetër e shëndoshë.

OLED
OLED

Designed to bring life-like colour vibrancy, detail, and definition to even the darkest scenes, the OLED TVs offer a near infinite contrast ratio, turning their self-emissive pixels all the way off to display true, inkjet blacks.

Bluetooth
Netflix
Youtube
Punon me Amazon Alexa
Super Resolution
Micro Dimming
HDR10
Works with Ok Google
Prime Video
Wifi
Ekrani
Përmasa e Ekranit
55
Resolucion
3840x2160
Lloji i panelit
OLED
WCG (Gamë e gjerë ngjyrash)
Po
Karakteristikat Kryesore
TV Smart
Po
Tipi Procesorit
Po
Tv -CVC Combi
Jo
100Hz
Po
Video
HDR
Po
Vizion Dolby HDR
Po
UHD Scaler
Po
Mode figurë
Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
Hybrid Log Gamma (HLG)
Po
Wide Color Gamut
Po
MEMC
Po
Super Resolution
Po
Micro Dimming
Po
Marrësi/Transmetuesi
Tipi sintonizues
DVB-T2/C/S2
UHD nga sateliti
Po
HEVC (H.265) Dekoder
Po
Guida e Programeve Elektronike (EPG)
Po
Kërkim Automatik
Po
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Analog)
200
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital S/S2)
10000
Kapaciteti i Programeve që Rezervohen (Digjital T/T2/C)
800
Dual Tuner
Jo
Lidhjet
Hyrja e Antenës
Po
HDMI
3x HDMI ver2.1
USB
2 USB
Scart
Jo
VGA (Hyrje për PC - D- Sub15)
Jo
Cl+
Po
Hyrje komponenti (YPbPr)
Jo
Video Composite / Hyrje zëri
Jo
Dalja e zërit Digjital
OPTIC OUT
Ethernet
Po
Dalja e Kufjeve
Po
Zëri
Dalja e Energjisë të zërit
2x12W RMS(%10 THD)
Dolby Audio
Po
DTS Decoder
DTS HD
Subwoofer internal
Po
Equalizer
5 band
Mod i zërit
Po
Dolby Atmos
Po
DTS Virtual :X
Po
Dual Audio
Po
Karakteristikat e TV Smart
Built in Chromecast
Jo
Works with Ok Google
Po
Ok Google
Po
Internal Wifi
Po
Google Play Movies
Po
Google Play Store
Po
Prime Video
Po
HBBTV
HbbTV
Pasqyrimi në Ekran
Po
Amazon, Punon me Alexa
Po
AVS
Po
Bluetooth
Po
Youtube 4K
Po
Youtube
Po
Netflix 4K
Po
Netflix
Po
Shfletues Web
Po
Veçoritë
Media Player
Po
Rregjistrim USB (PVR gati)
Po
Dosjet që mbështesin USB
.mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
Lista e Kanaleve Kopjim në USB
Po
HDMI ARC
Po
HDMI CEC
Po
HDMI ndërmjet MHL (link mobil HD)
Jo
Mënyra Bazë për Hotel
Po
Gjuha e Menysë
English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
Çelës/ Energji
Energjia e Konsumuar në gjendien e Gadishmërisë
0,5W
Drita %
72%
Plumb (mg)
Zhivë (mg)
TV 12V (TV mobil)
Jo
Tiparet Mekanike
VESA (Montimi në mur) GJxL (Gjerësia dhe Lartësia) (mmxmm)
M6 200X200
Stand Type
Metal mid stand
Aksesorët
Telekomanda
Po
Bateri për Telekombandë
Po
Small Remote Control
Jo
Quick Start Guide
Po
Ku Te Blej
Gjej nje dyqan
Shihni Vendndodhjet tona