Elite UHD Televizori

Uz JVC Smart TV svi svetski sadržaji su Vam na dohat ruke. Zahvaljujući raznim aplikacijama za gledanje multimedijalnih sadržaja i ostalim korisnim alatima, vaš televizor će postati pametniji nego ikad.

Upoznajte Elite UHD Televizore
UHD Televizori

Uz JVC UHD TV uživaćete u svom sadržaju izvanrednog kvaliteta. Poboljšane boje sa živopisnim detaljima pružiće vam kvalitet slike o kojem ste samo maštali.

Upoznajte UHD Televizore
FULL HD/HD Televizori

Pogledajte lepotu u svakom detalju. JVC Full HD i HD televizori otkriće detalje koji oduzimaju dah i omogućiće vam uživanje u svakom sadržaju.

Upoznajte FULL HD/HD Televizore
Android Televizori

Android TV će olakšati pristup svih mdostupnih sadržaja zahvaljujući Vašem smart televizoru. Izaberite između 400.000 + * filmova i emisija sa svih usluga striminga. Glasovnom komandom zatražite Googlu da upravlja vašim televizorom, dobijte preporuke šta da gledate, prigušite svetlo u vašem boravku i još mnogo toga možete učiniti svojim glasom. Prikažite fotografije, video zapise i pustite muziku sa pametnih uređaja na televizor direktno pomoću ugrađenog Chromecasta.

Upoznajte Android Televizore
QLED Televizori

JVC QLED televizori nude širok spektar do milijardu boja, oživljavaju sliku na ekranu, omogućavajući bojama, kao što su tamno crvena i zelena, da budu realističnije i snažnije prikazane u tačno pravim nijansama i tonovima.

Upoznajte QLED Televizore
OLED Televizori

Dizajnirani da daju živu boju, detalje i jasnoću čak i u najmračnijim scenama, OLED televizori pružaju gotovo beskonačan kontrast, potpuno isključujući samoizražavajuće piksele da bi prikazali pravu crnu boju.

Upoznajte OLED Televizore

Upoznajte se sa novom najsavremenijom

JVC QLED serijom

Pronađite idealan TV za Vas
Koliko je Vaš TV udaljen od mesta gledanja?
Kakav tip televizora tražite?
Slični proizvodi
Eco Design and Energy Labelling